LOVORD FRÅN KUNDER

alt"Hej! Vill bara framföra ett stort o innerligt varmt tack för er produkt Royal body oil. Jag medicinerar efter behandling av bröstcancer med en tablett som gör slemhinnor torra o sköra på mig ffa underlivet. Har provat några receptbelagda mediciner för att motverka utan större förbättring. Men Royal body oil hjälper mig. Smörjer två gånger dagligen och alla symptom är borta!! Jag är helt förundrad o tacksam!! Igen ett stort tack för denna underbara produkt"

"Hej, jag är 38 år och använder sedan 3 år tillbaka era produkter som bas. Efter att ha haft allergier, hudutslag, kliande hud m.m. hela livet har jag idag en lugn och välmående hud. Det har varit en kombination av raw food och ekologiska hudvårdsprodukter som lett dit. Jag brinner för att göra val som hjälper hud och hälsa på lång sikt och använder därför även era produkter på mina barn (sheabalm, schampo och babycare). Jag får dagligen frågor om min hud och hur jag sköter den. En stilla undran är om ni har funderat på att marknadsföra era kunder som använder era produkter med gott resultat och vill föra den kunskapen vidare? Egentligen är detta kanske en konstig fråga, men jag ser så många runt omkring mig som gör kortsiktiga och giftiga val för sin hud och få förebilder när det handlar om ekologiska val för att se fin och naturligt vacker ut. Det känns så viktigt! Jag försöker också lära mina barn att göra naturliga val, men de matas dagligen med information om produkter som kan leda till ännu mer allergier, utslag m.m. och det är svårt att stå emot. Om ni behöver kundrecensioner från någon som verkligen blivit hjälpt av era produkter så vill jag gärna ha hört av mig och gett mina uppgifter. Mvh två glada användare av era produkter Emma (och Julia) Schönberg"

"Vilka fantastiska produkter! Jag trodde jag hade bra hud (såg slät och bra ut) och bra produkter (tills jag insåg att det var fullt av mineralolja och diverse PEG….). Efter en lätt allergisk reaktion mot parfym beslutade jag mig för att pröva andra alternativ. Och hittade, av en slump, dina produkter. Efter 2 dygn kände jag skillnaden. Efter 3 dygn såg jag den- renare, mjukare, lenare, bekymmersrynkan börjar mjukas upp- och den har jag haft sedan jag var 20…. är 45 idag. I morse (4 dygn efter att jag började pröva) såg jag att rynkorna på dekolletaget (storbystad) efter att ha sovit på sidan hela natten- är borta! Nu har jag i och för sig använt även serum och olja (mättat huden)- men jag hade inte väntat mig detta. Jag använder olive cleansing, aha-peeling, face mask more, neroil ansiktsvatten, serum moist, ansiktsolja more och dag- och nattkräm more. TACK! Min hud säger tack, och jag börjar undra om folk ska tro att jag är yngre än 30 nu….. (många har påpekat att de inte kan tro hur gammal jag är, snarare ser jag ut som 32….). Ville bara rikta ett tack till hjärnan och kraften bakom allt detta…. nu blir ni inte av med mig…! ;)"

"Hej,
Jag tillhör inte en av dem som har "perfekt, porslinshy" utan minsta lilla pormask eller finne. Tvärtom så har jag alltid brottats med en känslig blandhy och förstorade porer, något jag mått dåligt över och försökt dölja genom att sminka över. Naturligtvis så har det gjort problemet ännu värre....

Idag är jag över 40 år och trodde verkligen att finnar och pormaskar hörde till tonåren. Inte i mitt fall. Stress, brist på sömn och vardagspusslet med småbarn blandat med studier och jobb syntes tydligt i mitt ansikte... Jag fick tips om produkter på Apoteket, ett franskt märke, som skulle vara så bra och "prisvärt". Märket skulle dessutom enligt märkets hemsida vara "Specialist på daglig vård till känslig hy". Och när produkterna säljs på Apoteket, både här och i Frankrike så måste de ju vara bra...? Sagt och gjort, jag testade. Efter rengöring med en rengöringsgelé och ansiktsvatten så STRAMADE huden ordentligt och det kliade. Jag läste på och vet sedan tidigare att det kan ta ett tag innan nya produkter fungerar, att huden först kan reagera genom att först bli sämre, för att tillslut bli bättre. Inte i mitt fall. Jag testade samma märke i flera veckor, när jag tillslut gav upp. Då såg min hy värre ut än någonsin.

Efter att ha talat med två vänner, som båda är utbildade hudterapeuter så kom jag på att jag tidigare (2008/09) använt ett märke som fungerat väldigt bra, Dermanord och när jag Googlade så såg jag de produkter jag tidigare använt under namnet Maria Åkerberg. Jag bestämde mig snabbt och klickade hem produkter via en återförsäljare. Efter att ha använt produkterna i fyra veckor nu, så har jag en HELT annan hy! För att vara helt ärlig så såg jag ett tydligt resultat i mitt ansikte bara efter några dagar. Jag kan tillägga att jag inte gjort något annat som påverkat hy. Tempot är fortfarande lika högt och det är si och så med sömnen. Jag har inte heller gjort någon detox, som en av mina vänner rekommenderade för att verkligen "rensa kroppen". Det har inte behövts. Ett extra plus, förutom att det känns bra för hyn när jag rengör den (varken stramar eller kliar), är att det är en frisk inte allt för stark doft.

Att gå från att skämmas över sin dåliga hy, till att faktiskt gå helt osminkad och känna sig NÖJD, det är en helt otrolig känsla!

Stort tack för toppenprodukter, nu tänker jag även byta ut mitt smink och schampo och enbart använda mig av era produkter!"

"Nu är det dags för en kärleksbomb!! Jag är så oerhört tacksam för att dina produkter finns, eftersom de förändrat mitt liv. Jag har haft problem med candidasvamp vilket lett till torr hud överallt, rosacea, eksem i hårbotten och på bröst, samt övre delen av ryggen. Jag började använda dina produkter 2008 och då började alla problem avta för att tillslut försvinna. Nu senast har scalp treatment mentha gjort att jag slipper ligga och klia mig i hårbotten varje natt och jag kan inte i ord beskriva hur skönt det är"

"Shower & Bath Oil från Maria Åkerberg var min första förälskelse i sortimentet, och den består. Ta med den i duschen - tvätta dig som vanligt - smörj sen in dig med Shower & Bath Oil och duscha helt lätt efter så är du smord och klar! En klar vinterfavorit!" – Helen